Akasha kronieken: wat zijn het en hoe maak je er vebinding mee?

Wanneer je deze blog open klikt, ben je wellicht heel nieuwsgierig, of is het een onderwerp wat steeds vaker voorbij komt in jouw leven.
In deze blog lees je wat de Akasha kronieken zijn én hoe je je erop af kunt stemmen.

De Akasha kronieken zijn een trillend veld van informatie over jouw eigen ziel en over elk zielsbewustzijn dat heeft bestaan en nu bestaat.
Ze bestaan in tijd, ruimte, bewustzijn en energie. Van het blaadje aan een boom, tot de plant in jouw kamer, of het kiezelsteentje onder jouw voet. De kronieken zijn in alles en overal om je heen aanwezig.
Ze bevatten universele informatie, variërend van wijsheid van oude beschavingen tot de ontdekkingen die nog in de kwantumfysica moeten worden gedaan.

Van dit veld ben jij dus een onderdeel en zowel jouw invloed hierop als de mate van heling en transformatie ligt in jouw blauwdruk besloten…

Wat zijn de Akasha kronieken?

De Akasha kronieken worden gezien als de levensbibliotheek van de ziel. Hier ligt alle energie en informatie opgeslagen van iedere ziel, iedereen (mens, plant, dier, steen, wezen met bewustzijn) die ooit geleefd heeft, waar dan ook.
Alle ervaringen, herinneringen, mentale uitingen, emoties… het is een plek in het universum waarin informatie ligt opgeslagen over jou, waar je thema’s uit je huidige leven kunt zien in verbinding met bijvoorbeeld andere levens of jouw voorouderlijn. En met het zien en erkennen, kun je ook energetische veranderingen aanbrengen in de energie, zodat je thema’s, patronen of angsten in je huidige leven kunt transformeren en helen. En jezelf daarmee los kunt maken van oude energieën, pijnen en trauma’s.

Met het zien en erkennen van thema’s op diepere lagen, ontstaat er verandering in de energie, en zo ook heling.

Drie waarheden

Er zijn drie waarheden verbonden aan de Akasha kronieken:

  1. Ze zijn overal om ons heen aanwezig, aangezien alles met elkaar verbonden is in het quantum veld. De kronieken bevinden zich in een andere sfeer, een andere dimensie maar zijn altijd IN en om jou heen aanwezig.
  2. We kunnen de Akasha kronieken onder begeleiding of zelfstandig inzien, waarbij per keer die energie en informatie vrijkomt die jij nodig hebt voor jouw zielsgroei en vragen.
  3. We voegen voortdurend nieuwe informatie toe aan de kronieken door de activiteiten van ons lichaam, ziel en geest in ons leven.

Waarvoor gebruik je de Akasha kronieken?

  • Om te ontdekken hoe andere levens of bepaalde blokkades en patronen uit je voorouderlijn, je huidige leven beïnvloeden
  • Om inzicht te krijgen in welke gebeurtenissen uit andere levens bepaalde patronen of angsten veroorzaken in dit leven
  • Om informatie te ontvangen over hoe je jouw emotionele, financiële, ongewenste lichamelijke of relatieproblemen kunt doorbreken en helen
  • Inzicht en informatie over je levensdoel en wat nog meer voor jouw zielsgroei relevant is
  • Je intuïtie ontwikkelen en krachtige intuïtieve boodschappen ontvangen
  • Er achter komen wat nog verborgen talenten van je zijn
  • En zoveel meer…

Afstemmen op dit veld van energie en informatie kan op diverse manieren

Meditatie
Er zijn verschillende meditaties online te vinden die je naar dit veld toe begeleiden. Ook kun je dat zelf doen door met intentie en focus je trilling te verhogen en je stap voor stap af te stemmen op de Akasha kronieken.

Gebed
Er is een gebed gedeeld in het bekende boek van Linda Howe, waarin ze schrijft over de Akasha kronieken. Het is een gebed beschikbaar voor iedereen om vanuit daar in afstemming te komen met het veld van de kronieken. Woorden hebben ook een trillingsfrequentie dus kunnen ook een goede ondersteuning zijn om jouw kronieken te gaan leren lezen. Oefen met het gebed en voel de energie om je heen verschuiven.

Begeleiding van een reader
Je kunt altijd onder begeleiding jouw kronieken ingaan, met iemand die hier veel ervaring mee heeft.
Wil je meer weten over wat ik hierin voor je kan betekenen, stuur me een berichtje of op de knop hieronder voor de ervaringen van mensen die dit al eens hebben ervaren.

Er is nog zoveel meer te delen en te vertellen…
Krijg je geen genoeg van dit onderwerp?
Tot slot een paar boekentips:

♡ Linda Howe: de Akasha kronieken
♡ Linda Howe: helen met de Akasha kronieken
♡ Sandra Anne Taylor: de Akasha kronieken
♡ Ashley Wood: de Lijn

Warme groet,
Jenna