Image

Ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen van anderen terug. Ze zijn gesorteerd op aanbod. Wil jij ook je ervaring doorgeven? Klik dan hier.

Ga hier direct naar het betreffende aanbod:

Coaching

Jenna heeft een zachte, fijne energie en wat ze ziet voelt heel zuiver. Er zit niks tussen. Ik ben er open ingegaan, maar kreeg prachtige informatie en details uit de vrouwen-lijn, precies waar ik nu mee bezig ben. Ze kijkt als het ware met je mee en geeft je alle ruimte. Ik voelde me er heel fijn bij.

Winny, ondernemer en energetisch therapeut

Lieve lieve Jenna, wauw wat krachtig en zo helend waren de boodschappen welke jij aan mij mocht doorgeven. De wijze waarop jij dit zorgvuldig overbracht is zo magisch en in alle afstemming tot stand gebracht. De nabijheid van de aanwezige voelt wezenlijk anders aan. Ik ervaar de eenheid boven het gemis en verdriet. Mijn complimenten! Zeer dankbaar voor onze ontmoeting en die voelt als samengebracht. Je bent een mooie wijze vrouw!

Christel, energetisch therapeut, adem en systemisch coach

Dank je lieve Jenna, wat een bijzondere ontmoetingen. Het voelde alsof ik op een feestje alle dierbare mensen heb gezien en gesproken en nu weer helemaal bij ben. Ik ben je heel dankbaar, dank je wel.

Monique, praktijkondersteuner POH-GGZ en mindfulness trainer

Jenna, dank je wel voor alle inzichten die je mij hebt gegeven. Je hebt een hele fijne en zachte energie. Je hebt mij al vaker boodschappen gegeven en elke keer zijn ze spot on. Je tuned moeiteloos in waardoor je hele waardevolle inzichten geeft. Je raakt op een dieper niveau iets aan waardoor er echt heling en een transformatie kan plaatsvinden. Dank je wel lieve Jenna!

Eefke, intuïtief en spiritueel business coach

Ik heb twee reading / coaching sessies bij Jenna mogen doen. Haar boodschappen en energie voelen enorm zuiver. Ik voel mij op mijn gemak en ik voel me gezien (zonder dat ik mijzelf helemaal kan zien). Lieve Jenna, bedankt voor jouw mooie werk!

Anne, project coordinator

Jenna voelt je aan. Ze heeft echt vele talenten en kan boodschappen overbrengen waarop je zonder dat je het wist echt wel op zit te wachten. Het is bijzonder en ontzettend fijn om met Jenna te sparren en te delen.

Lara

De sessie bij Jenna heb ik als heel fijn ervaren. Jenna is rustig en voelt meteen al vertrouwd. De informatie die ze geeft is heel treffend en echt specifiek op mij van toepassing. Heel duidelijk. Ik vind het bijzonder dat Jenna dit aanvoelt.
Door deze sessie heb ik inzicht gekregen in wat ik voel en meemaak op het moment, zodat ik het beter kan duiden. En welke richting ik op kan. De oefening die we samengedaan hebben, zet me in mijn kracht en geeft me vertrouwen. En dat is precies wat ik nodig heb om. En dat kan ik gewoon zelf doen, thuis.
Ik kom zeker terug wanneer ik me weer uit balans voel en een zetje nodig heb. Een sessie bij Jenna is echt een aanrader.

Saskia, adviseur gezond werken | coach

Het coachingstraject volgen bij Omnistory is voor mij echt een bijzondere ervaring. Helemaal op maat en heel persoonlijk. Hiervoor was ik elke dag geïrriteerd, knorrig en onrustig. Ik voelde me mentaal zwaar, erg moe en alles was niet goed. Ik was in een heel donker plekje zonder licht. Met veel geduld en kleine stapjes heeft Jenna mijn handen meegenomen richting het licht. Vanaf het eerste begin in het coachingstraject voelde ik me niet zomaar gehoord, maar er werd echt met aandachtig en liefde geluisterd. Alle vragen zijn altijd uitgebreid beantwoord. Leerzaam, heel helder uitgelegd, praktisch en duidelijk. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, ben meer gaan voelen met mijn hart en sta nu krachtiger in mijn eigen energie. Kortom, veel meer gekregen dan verwacht. Hartelijk dank voor alles, Jenna, je bent een engel.

Steffie
Vanaf afgelopen april ben ik een coaching traject aangegaan bij Jenna, deze heb ik sinds kort afgerond (6 maanden). En wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Allerlei kleine en ook grote veranderingen hebben plaatsgevonden in mijn leven tijdens het traject. Dingen zijn duidelijk geworden, problemen waar ik al jaren mee worstelde zijn opgelost alsof ze er nooit waren. En er is ruimte gecreëerd om gezonde stappen te nemen voor mijn toekomst. Jenna is creatief en veelzijdig, en bereikt echte resultaten. Nogmaals 5 sterren voor Omnistory.
Mike, magnetiseur en energetisch therapeut bij praktijkahimsa.nl

Gidsbrief

Ik heb de ‘brief van je gids’ snel ontvangen, en al meerdere maal gelezen, het raakt me telkens weer en ik vind het zeer waardevol om als cadeautje voor mezelf te hebben ontvangen. De eerste keer dat ik het las kreeg ik een brok in mijn keel en wat tranen, dat is helemaal goed. Het is liefdevol geschreven en houdt absoluut rekening met vrije wil. Er stond nog wat advies in van mijn gids, dit heb ik aan Jenna nagevraagd om te verduidelijken, en heeft zij gelijk gedaan. Supertof. Dank je wel Jenna en Mirjam.

Mike, magnetiseur en energetisch therapeut bij praktijkahimsa.nl

Je bent puur, authentiek. Voor mijn gevoel ben je een engeltje op aarde. En de mooie Reading die je hebt gegeven heeft me zo geraakt!!! Het is kloppend vanaf de eerste zin tot de laatste zin. Tranen liepen over mijn wangen zoveel helderheid wijsheid en inzichten. Jenna je staat helemaal in verbinding met de gidsen en de begeleiding die je krijgt van hun is enorm. Koppel dat aan de liefdevolle mooie persoon die jij bent en dan er echt magic. Helder en liefdevol geef jij boodschappen door en dat gun ik iedereen.

Ireen, energetisch coach

De brief van mijn gids heeft mij ontzettend verrast. Het was accuraat, krachtig en MIJ. Elk woord, Elke zin! Het heeft mijn inzicht in mijzelf verrijkt... Hoewel ik niet bewust was van sommige aspecten van mezelf, weet ik dat wat ik daar heb gelezen juist is, door de hele context waarin alles is beschreven en het gevoel dat het mij gaf. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Het heeft mij diep in mijn ziel geraakt. 
En over Jenna: Zij is een authentiek, echt en mooi mens met een liefdevolle zachte energie. Dit heeft ertoe bijgedragen dat ik de brief die ik van haar heb gekregen volledig heb kunnen “ontvangen”.

Thuraia, jurist

Wat een mooie brief van mijn gids. Deze brief kwam echt binnen bij mij. Op het moment zit ik een beetje vast met mezelf. Deze brief verteld me wie ik ben en geeft me nieuwe inzichten waar ik me niet van bewust was. Zo raak wat mijn gids mij verteld. Ik ben erg blij en dankbaar met deze brief. Ik weet nu hoe ik beter naar mezelf mag luisteren.

Susan, complexbeveiliger

Van Jenna kreeg ik een prachtige gidsenbrief die heel goed aansloot op het punt in mijn leven waar ik nu sta. Die van mijn moeder en een vriendin sloten juist heel goed aan op hún leven, heel bijzonder dus! Ik heb er mezelf nog beter door leren kennen.

Femke, grafisch vormgever

Bedankt voor de prachtige brief, zo raak! En voel het helemaal zoals beschreven, tranen in m’n ogen. Heel bijzonder!

Rowie, sustainable branding specialist

I have met Jenna a few times over the years and always felt a strong, honest, and caring presence with her. Since december I have asked her to write three Gids Briefen for me with a specific intention. Each letter she has channeled has felt so pure, truthful and have brought me to a very quite place within myself. If you are looking for guidance, or a kind smile I would recommend Jenna as she is a blessing in Breda.

Karimu

Via via ben ik bij Omnistory beland, de brief die Jenna voor mij heeft opgemaakt, was heel verhelderend en waardevol. Ik lees deze met regelmaat nog eens door en heb het ook cadeau gedaan aan een aantal vriendinnen van me. Ook zij waren allemaal onder de indruk van de inhoud en zijn er zeer dankbaar voor. In het contact met Jenna, kun je ook merken dat zij heel integer te werk gaat, waarbij je voelt dat je je in alle veiligheid, volledig kunt openstellen. Dank hiervoor!

Melanie
Heel erg bedankt voor de gidsbrief! Die was erg raak... het omschrijft exact m'n worstelingen, wensen en uitdagingen. Het is een hele mooie brief. Ik heb hem inmiddels al meerdere malen gelezen. Het geeft veel steun.
Linda
Enorm dankbaar was ik toen ik mijn gidsbrief cadeau kreeg van iemand, en hierdoor Jenna dus op mijn pad is gekomen. Precies wat ik nodig had en heb. Iemand die met beide benen op de grond staat, mee voelt en ook duidelijk uit kan leggen en eerlijk aan durft te geven wat ze voelt. Inmiddels heb ik al veel gidsbrieven zelf cadeau gedaan en sta echt iedere keer weer versteld hoe passend ze zijn voor die persoon. Heel blij met Jenna dus, in alle opzichten!!
Lieke
Jeeetje!!! Geen woorden voor de brief. Kippenvel en tranen. Dankjewel met heel mijn hart!!! Echt goud. Veel liefs!
Claire

Automatisch schrift

Ik ben er blanco ingestapt en had geen specifieke verwachtingen. Ik voelde me erg bij je op mijn gemak, de ruimte waar we zaten was erg fijn. Je was erg zorgzaam. De meditaties vond ik zeker van toegevoegde waarde. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. 
Aan het oefenen en de uitleg die je gaf heb ik veel gehad en het is nu aan mij om te oefenen en de rust hier voor te vinden.

Inka

Lieve Jenna, ik heb een hele mooie Gidsbrief mogen ontvangen. Zo prachtig en duidelijk beschreven alles. Ik las mijn leven erin terug en kreeg er kippenvel van. Alles klopte ook. Ik heb ook het Automatisch Schrift Cursus gehad bij Jenna. Het was een hele mooie ervaring met veel tips en handvaten die ik heb mee gekregen. Jenna is een eerlijk persoon die je duidelijk op weg wilt helpen en zich heel goed kan inleven in je situatie en je een heel positief gevoel geeft. Ik heb veel aan je gehad. Heel bijzonder en prachtig hoe je het allemaal doet Jenna!

Varsha, pedagogisch medewerker

Jenna werkt heel puur en zuiver en heeft een fijne, zachte energie. Tijdens het contact met Gidsen ontstond er in mij een diepe heling die nog uren aanhield. Heb veel geleerd en mijn eigen poort naar de Gidsen is nu ook open gezet. Voel me dankbaar voor haar fijne begeleiding. Zeker aan te raden.

Christian

De cursus Automatisch Schrift bij Jenna was leuk en bijzonder. Je bent zelf tot meer in staat dan je denkt, heb ik ervan geleerd. Jenna is een hele warme vrouw die je helemaal op je gemak stelt, en zij heeft prachtige gaven om te delen!

Femke, grafisch vormgever

Jenna raakte me precies in de kern. Ze is inlevend, liefdevol en inspirerend. Ze weet mensen in hun kracht te zetten vanuit zuivere afstemming.

Ilse, energetisch therapeut

Jenna heeft voor mij een gidsenbrief geschreven en ik heb bij haar een workshop automatisch geschrift gevolgd. Jenna is een prachtig en lief mens. Heel kundig en geeft goede praktische tips. De brief die ik heb ontvangen is spot on en heel bijzonder voor mij. Door de cursus automatisch schrift ben ik elke dag in contact met mijn gids. Ik kan iedereen Omnistory aanbevelen!

Annouska

Jenna is een zeer inspirerende vrouw, die je (nieuwe) inzichten en helderheid geeft. Je voelt je meteen op je gemak zodat je je snel open kunt stellen om zo de diepere lagen in te gaan. Haar meditaties zijn heel fijn en haar stem is zeer prettig, deze neemt je snel mee naar binnen, naar jouw identieke jij. Jenna stelt mooie en fijne vragen en voelt haarfijn aan hoe je jouw pad aan het bewandelen bent en geeft je gerichte tools aan om weer verder te kunnen. Ook na de sessies blijft Jenna contact met je onderhouden om je toch te blijven ondersteunen en je eventuele vragen nog te beantwoorden. Ze heeft een fijne manier van communiceren. Ik ben Jenna zeer dankbaar voor onze sessies/gesprekken. Ik pas deze nog dagelijks toe en het houd mij echt dicht bij mijn kern. Lieve Jenna, dankjewel!

Samanta, zorgassistente ouderenzorg

Ik heb bij Jenna een workshop automatisch schrift gedaan. Wat een mooie ervaring was dat! Eerst 2 hele fijne geleide meditaties, die me in contact brachten met mijn gids. Daarna automatisch schrijven. Het voelde bijzonder om in een andere staat van bewustzijn te verkeren, maar toch precies te weten wat ik schreef. En dit zonder de behoefte te voelen na te denken over wat ik schreef of dit te beïnvloeden.
En Jenna begeleidt dit proces in alle rust. Het voelde voor mij heel veilig.
Na afloop krijg je een hand-out mee om thuis nog eens rustig na te lezen. Ik ben nu thuis aan het oefenen om het automatisch schrijven echt een automatisme te maken.

Ellen, Gaiahealing

Allereerst wil ik benoemen dat ik enorm dankbaar ben dat jij op mijn pad bent gekomen, het had zo moeten zijn.
Ik heb de cursus, automatisch schrift, als enorm fijn ervaren. Vanaf het eerste moment voelde ik me gezien en gedragen. Je bent een ontzettend lief en warm mens, heel erg fijn om mee te werken.
De cursus was zoveel meer dan ik verwacht had, het bestond uit zoveel meer dan ‘alleen’ schrijven. Voor het eerst in jaren, en na een boel andere cursussen, ben ik vertrokken met een bak vol aan bruikbare tips. Ik weet nu echt hoe ik hier verder mee kan oefenen en dit eigen kan maken. Het schrijven gaat nu ook echt automatisch ;)! Bedankt lieve Jenna X

Susanne
De Masterclass nodigde me uit om in alle rust mijn connectie met spirit te ervaren. De oefeningen in groepjes vond ik heel fijn! Vooral door het delen van ingevingen, met de begeleiding erbij van Jenna, is mijn vertrouwen in de connectie met spirit en mezelf versterkt. Deze sessie was heel waardevol voor mij!
Sophie
Wat een bijzondere Masterclass is dit! Onder de prettige, warme, deskundige en liefdevolle begeleiding van Jenna was dit een energie gevende en inspiratie volle bijeenkomst. Veel geleerd en inzichten gekregen en diverse oefeningen gedaan die mij meer vertrouwen hebben gegeven. Hier ga ik verder mee aan de slag. Ook de meegegeven meditatie is fijn om naar te luisteren. Dank Jenna hiervoor!’
Mercedes
Het was een hele bijzondere dag met een hele berg inspiratie en zin om mezelf gestalte te geven. Ik heb geleerd me beter af te stemmen op mijn hogere zelf en te schrijven met mijn gidsen. Ik vond het bijzonder om dit in een groep te doen.
Vivianne
Jenna krijgt het in een sfeervolle en prettige omgeving voor elkaar om een intensere connectie met de gidsen te ervaren.
Jan
Wat een fijne bijzondere dag met verrassende inzichten en leuke lieve mensen. Ik ga met alle inzichten aan de slag🤍
Angenita
Goede begeleide meditatie om in de juiste stemming te komen. Jenna heeft een fijne stem en creëert een prettige sfeer. Het was verrassend te ervaren hoe ik anderen kan helpen.
Maartje

Mijn moeder en ik besloten spontaan om deel te nemen aan Jenna’s workshop ‘Automatisch Schrift’, nieuwsgierig naar wat ons te wachten stond.
Zonder precies te weten wat we konden verwachten, werden we verrast door een fantastische ervaring.
Het is lastig precies uit te leggen maar het is echt iets dat je zelf moet beleven. We hebben beiden prachtige boodschappen ontvangen van onze gidsen, zo mooi!
Voor iedereen die het misschien een beetje spannend vindt: ga ervoor! Jenna is heel lief, legt alles duidelijk uit en zorgt voor een warme en veilige omgeving.
Ik heb er enorm van genoten. Bedankt, Jenna!

Anne

Healing

De healing die ik van Jenna kreeg heeft mij heel goed gedaan. Jenna bracht mij met haar fijne energie tot rust. Ze weet de juiste vragen te stellen die mij weer een stapje verder hebben gebracht. Daarnaast voelde ik ook echt de energie (en warmte) door mijn lichaam gaan terwijl Jenna de healing gaf. Het was heel magisch en bijzonder. Dankjewel Jenna!

Eveline, trainer talentontwikkeling

Recent ben ik bij Jenna geweest voor een reading en healing. Zij is een natuurtalent in dit vak, het was mij overduidelijk dat ze goed en helder contact heeft met de gidsen om ons heen. Zij communiceert dit liefdevol, helder en nuchter met de cliënt. Ik verkreeg hierdoor snel inzichten in patronen die een rol spelen in mijn leven. Haar aanpak is spontaan, rustig, respectvol en liefdevol. 5 sterren dik verdiend 🙂

Mike, magnetiseur en energetisch therapeut bij praktijkahimsa.nl

Ik ben nu bij Jenna geweest voor hulp bij automatisch schrift, een reading en een healing. Het was spannend om langs te gaan, maar al snel werd duidelijk dat Jenna mij inderdaad goed verder kan helpen op het spirituele pad. Ik ben erg dankbaar dat ik haar heb gevonden en dat ik daardoor nu enorme stappen aan het maken ben in een korte tijd. Ik weet zeker dat ook jij geen spijt zult krijgen als je contact opneemt met Omnistory.

Martijn, webdesigner bij webkunner.nl

Wanneer je benieuwd bent naar persoonlijke en spirituele groei, of hier flinke stappen in wilt maken dan raad ik Omnistory, Jenna, zeker aan. Haar manier van werken ervaar ik altijd als zeer zorgvuldig, liefdevol, puur en raak. Door de boodschappen die zij (door)geeft en stukken die hiermee geraakt worden weet ik steeds weer nieuwe stappen te zetten -- dankjewel! Naast de Readings en Healings heeft de Gidsbrief ook veel losgemaakt, en blijft dit doen. Ik ga dit zeker nog cadeau doen aan anderen. Dankjewel voor de sessies.
PS Wat heb je een mooie praktijk!

Rik, IT specialist

Ik heb readings en healings ervaren bij Jenna en ik ben onder indruk van haar liefdevolle manier van communiceren. Ze voelt helder aan, heeft een vanzelfsprekend contact met je gidsen, waardoor je in 1 gesprek met haar veel meer inzicht in je eigen proces krijgt dan bij ieder andere coach.
Zacht, liefdevol, kundig, respectvol maar ze is ook praktisch ingesteld. Ze geeft je graag tips en oefeningen mee passend bij jouw situatie.
🙏

Carolien
Wij hadden een afspraak op afstand met Jenna voor een healing van mijn zoontje. Mijn zoontje heeft moeite met gronden en zichzelf uiten en is daardoor heel gespannen. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar het resultaat was ver boven verwachting! In de weken die volgde na de healing kon mijn zoontje zich goed gronden ook als iets tegen zat, had hij minder tot geen spanningsklachten en kon hij middels verbale communicatie aangeven waar hij behoefte aan had. Ik stond er van versteld wat voor positieve impact de healing op ons gezin heeft gehad. Bedankt Jenna! Wij komen zeker terug!
Isabelle
Ik vond de afstandshealing voor mijn kinderen heel bijzonder. Naast dat je kinderen een fijne healing krijgen, deelt Jenna ook haar ervaringen over jouw kinderen. Ze kijkt eigenlijk even mee met jouw kind. Naar hoe je kind is, hoe het nu gaat, hoe je kind in het leven staat en wat belangrijk is voor je kind. Voor mijzelf was het bevestigend in wat ik zie en voel bij mijn kinderen. Ook al was de healing niet voor mijzelf heeft het mij ook weer nieuwe inzichten en handvatten gegeven.
Linda

Reading

Mijn eerste reading bij Jenna was heel fijn. Ik ontving duidelijke en directe boodschappen van Jenna, vanuit haar zachte en uitnodigende energie. Het gaf me een helder inzicht in wat ik te doen heb, zowel in werk als in de zorg voor mezelf. Dankjewel lieve Jenna, ga vooral door met wat je doet! Veel liefs, Jill

Jill van der Veen, massagetherapeut

Dankjewel Lieve Jenna voor de fijne sessie, de dingen die je vertelde voelde als dingen die ik eigenlijk diep van binnen al wist. Heel fijn om dat weer even bevestigd te krijgen. Ik voelde me heel erg gezien en gehoord. Kan iedereen aanraden een keer bij Jenna langs te gaan.

Stephanie

Ik heb 2 weken geleden een reading gedaan bij Jenna. Ik had eerder al eens een brief van mijn gids bij haar aangevraagd, dit voelde zo goed dat ik meteen wist dat ik de reading ook bij haar wilde doen. Jenna is ontzettend lief en neemt echt de tijd voor je. Ze stemt ontzettend goed af op je energie en creëert een hele veilige en ontspannen sfeer. Ik vond het best spannend, omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten, maar ze stelde mij meteen gerust. Ik zal zeker nog eens terugkomen bij Jenna!

Esmee, persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

Lieve Jenna, dank je wel voor jouw prachtige readings die ik heb mogen ontvangen. De mooie boodschappen van overleden dierbaren (waaronder mijn lieve papa), waar ik echt heel dankbaar voor ben. Wat is het fijn om te weten dat ze nog bij ons zijn en deze mooie boodschappen te mogen ontvangen. En de gidsbrief was weer zo mooi en kloppend, deze heeft me weer veel inzichten gegeven (het is echt een cadeautje). Jouw energie is zo liefdevol, zacht en puur wat ik als zo prettig ervaar. Lieve Jenna, je bent een prachtige vrouw en je doet zulk mooi werk, waar je nog veel mensen mee mag gaan begeleiden op hun pad. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Liefs Mirjam

Mirjam, coach/healer bij tijd4jou.nl
Ik was bij Jenna voor een reading en healing. De reading was heel bijzonder. Alles wat Jenna zei, doorkreeg van mijn gidsen, klopte voor mij. Het was allemaal zo zuiver en treffend, elk woord klopte. Alsof er geen enkele ruis tussen zat. Ook de healing was bijzonder en maakte mij weer zachter. Wat ik heel mooi vind aan de aanpak van Jenna is dat ze super liefdevol is en echt samenwerkt met je. Hierdoor kom je compleet in contact met je eigen gevoel. Als je iets wil doen op dit gebied zou ik zeker naar Jenna gaan!
Renske

De Reading van Jenna is een echte aanrader!
De ruimte en Jenna voelde meteen fijn en persoonlijk. Ik vind het bijzonder hoeveel informatie er is uitgewisseld in 75 min met eigenlijk heel weinig woorden. In mezelf wist ik gewoon dat vrijwel alles wat Jenna zei klopte. Jenna heeft me dichter bij mezelf gebracht, contact gemaakt met mijn gids en me handvaten gegeven waar ik zelf mee aan de slag kan. Dank je wel Jenna!

Sophie

Van Jenna heb ik een heel mooie reading ontvangen. Heel mooi hoe ze contact maakt met overleden dierbaren en gidsen en prachtige boodschappen doorgeeft. Zulke treffende boodschappen en details allemaal. De boodschappen hebben me inzichten meegegeven wat heel waardevol is. Jenna heeft een heel fijne energie en ze geeft de boodschappen op een liefdevolle manier aan je door. Lieve Jenna, dank je wel voor deze prachtige reading die ik heb mogen ontvangen.

Mirjam, Tijd4jou
Wat kenmerkend is van Jenna is dat ze op een hele pure en verbindende manier te werk gaat. Ze maakt al contact met mij en mijn gidsen voordat ik überhaupt mijn hele verhaal gedaan heb. Ik heb zowel een reading als healing gedaan bij Jenna. De energie van de healing voelde ik 3 weken later nog steeds. Ook de ervaringen en de inzichten die ik tijdens de reading heb gekregen werken langer door. Ze sluit moeiteloos aan bij mijn proces en waar ik op dat moment sta. Ik stap elke keer vol met nieuwe kracht, liefde en zelfvertrouwen de deur weer uit, en merk hier fundamentele veranderingen in. Een vriendin van mij gaat ook vaak naar Jenna en elke keer als we daar geweest zijn bellen we elkaar direct op om dit met elkaar te delen. "Het was weer MAGISCH" is een zin die dan meerdere keren in het gesprek naar voren komt. Ik zal dan ook zeker met regelmaat weer teruggaan. 😊
Claudia
Dankjewel Jenna voor de prachtige reading en de vele inzichten die ik van je mocht ontvangen. Ik kan hier echt weer verder mee en dat voelt zo fijn. Ben je er dankbaar hiervoor🙏🏼 Wat ben je toch goed!
Mercedes

Lieve Jenna,
Mijn dochter heeft mij een gidsbrief via jou cadeau gegeven. Ik zeg via jou, omdat jij deze brief hebt geschreven namens mijn gids.
Ik was zo ontroert en geëmotioneerd door deze prachtige brief die met zoveel zorg en liefdevolle woorden is geschreven. Het enige wat jij van wist was mijn naam.
De inhoud van de brief ging werkelijk over mezelf en gaf me waardevolle tips.
Deze ervaring was voor mij aanleiding een reading bij je aan te vragen.
Mijn ervaring met jou, lieve Jenna, is dat je een zuivere connectie hebt met de astrale wereld. De invalshoek die me werd getoond was verrassend en gaf me een andere kijk op een voor mij belangrijke situatie.
De meditatie die je met me hebt gedaan was helend, ik voelde me in “no time“ meegenomen naar een andere wereld.  Ik doe dan ook graag een keer mee aan een “lichtcircel”.
Nogmaals dank 🙏,
Lieve groet, Yolanda

Yolanda

Akasha reading

Ik ervaar de coaching van Jenna als zeer waardevol. In enkele sessies hebben we grote stappen gezet. Dit heeft mijn innerlijke proces in een stroomversnelling gebracht. Samen zijn wij meerdere malen de Akasha Kronieken in gedoken. In een veilige omgeving weet Jenna feilloos de onderste steen boven te krijgen. Zij communiceert vanuit een zachte energie en brengt de nodige boodschap heel helder over.
Annika

Ik vond het een hele bijzondere sessie met jou.
Hoe snel je wist wie je voor je had.
De informatie die je uit vorige levens wist te vertellen en de emoties die daarbij los kwamen.
Bizar wat dat met me deed. Samen hier naar kijken, het er laten zijn om vervolgens los te laten. Ik ga hier zeker verder naar op zoek. Meer begrijpen waarom ik voel wat ik voel.
Super bedankt voor deze inzichten. En buiten een goede coach ben je een heel fijn mens. Voelde mij gelijk op mijn gemak.

Nancy

Ik ging volledig open in het gesprek en al direct bij het openen van de kronieken was het raak. Alles wat Jenna met me deelde resoneerde bij me en was enorm herkenbaar. Ik heb bevestiging gekregen, bemoediging, maar ook wat meer richting voor de onzekere vraagstukken die ik had. Het gevoel wat ik tijdens het hele gesprek had kan ik bijna niet omschrijven, zo bijzonder vond ik het.
Er is van alles gaan bewegen in me en ik heb echt het gevoel dat ik weer vooruit kan kijken in vertrouwen!

Elkie

Alle tijd voor mij; veel informatie; zonder oordeel; het klopt allemaal; puzzelstukjes vallen op hun plek; ik voel me gezien en gehoord; helend; bekrachtigend.
Dank je Jenna!

Ingrid

Lieve Jenna, ik ben diep onder de indruk van de uitgebreide Akasha-reading die je mij gaf. Wat heb je veel gegeven en wat heeft dit mij veel gebracht, zo helend. Ik ontving precies de informatie die ik op dit moment zo nodig had, de bevestiging en erkenning van het onrecht dat mij is aangedaan. Dit verlangde ik tevergeefs zo van een specifiek iemand te ontvangen, nooit had ik durven vermoeden dat het via deze weg zou komen. Wat voelde dat bevrijdend. Het voelt alsof ik het nu kan laten rusten. Alles is gezien!
Heel fijn dat je niet alleen de antwoorden gaf op mijn vragen, veel feiten benoemde en relevante ervaringen beschreef uit mijn verleden, die spot-on waren, maar ook mooie krachtige oefeningen met mij deed waaronder de oefening om energetische koorden te verbreken. Ik kon alles wat niet bij mij hoort teruggeven en omgekeerd kon ik mijn kracht en licht die bij de ander was achtergebleven terugnemen. Nadat ik werd uitgenodigd om de koorden door te knippen, zag ik de ander zich langzaam steeds verder van mij verwijderen. Ik kon hem laten gaan en ik mag nu goed voor mijzelf gaan zorgen.
Wat heb je me een mooi cadeau gegeven.
Zo dankbaar dat je op mijn pad kwam! 🙏
Liefs Antoinette

Antoinette

Lichtcirkel

De lichtcirkel / meditatieavond waar ik onlangs bij was, voelde echt fantastisch! Ik, en eigenlijk de hele groep, werd in een ontspannen, en met momenten, een diepe meditatie gebracht, waarin ik mooie inzichten heb ontvangen. Prachtig, dankjewel Jenna!
Rik, Choose Now
Ik heb een hele fijne avond gehad bij Jenna in de lichtcirkel. We hebben een fijne meditatie gedaan. Door haar fijne rustige stem gaat dat bijna vanzelf! Ook het contact met de andere dames was meteen vertrouwd. Ik ga zeker vaker komen!
Angenita
De lichtcirkel is voor mij: een moment voor jezelf waarbij je in diepe ontspanning komt, naar binnen keert en verbinding maakt met je hart, waarbij je omringt wordt door de veiligheid en warmte van Jenna.
Linda

Ik heb een hele fijne avond gehad bij Jenna in de lichtcirkel. We hebben een fijne meditatie gedaan. Door haar fijne rustige stem gaat dat bijna vanzelf! Ook het contact met de andere dames was meteen vertrouwd. Ik ga zeker vaker komen!

Angenita