Image

Ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen van anderen terug. Ze zijn gesorteerd op aanbod. Wil jij ook je ervaring doorgeven? Klik dan hier.

Ga hier direct naar het betreffende aanbod:

Coaching

Jenna heeft een zachte, fijne energie en wat ze ziet voelt heel zuiver. Er zit niks tussen. Ik ben er open ingegaan, maar kreeg prachtige informatie en details uit de vrouwen-lijn, precies waar ik nu mee bezig ben. Ze kijkt als het ware met je mee en geeft je alle ruimte. Ik voelde me er heel fijn bij.

Winny, ondernemer en energetisch therapeut

Lieve lieve Jenna, wauw wat krachtig en zo helend waren de boodschappen welke jij aan mij mocht doorgeven. De wijze waarop jij dit zorgvuldig overbracht is zo magisch en in alle afstemming tot stand gebracht. De nabijheid van de aanwezige voelt wezenlijk anders aan. Ik ervaar de eenheid boven het gemis en verdriet. Mijn complimenten! Zeer dankbaar voor onze ontmoeting en die voelt als samengebracht. Je bent een mooie wijze vrouw!

Christel, energetisch therapeut, adem en systemisch coach

Dank je lieve Jenna, wat een bijzondere ontmoetingen. Het voelde alsof ik op een feestje alle dierbare mensen heb gezien en gesproken en nu weer helemaal bij ben. Ik ben je heel dankbaar, dank je wel.

Monique, praktijkondersteuner POH-GGZ en mindfulness trainer

Jenna, dank je wel voor alle inzichten die je mij hebt gegeven. Je hebt een hele fijne en zachte energie. Je hebt mij al vaker boodschappen gegeven en elke keer zijn ze spot on. Je tuned moeiteloos in waardoor je hele waardevolle inzichten geeft. Je raakt op een dieper niveau iets aan waardoor er echt heling en een transformatie kan plaatsvinden. Dank je wel lieve Jenna!

Eefke, intuïtief en spiritueel business coach

Ik heb twee reading / coaching sessies bij Jenna mogen doen. Haar boodschappen en energie voelen enorm zuiver. Ik voel mij op mijn gemak en ik voel me gezien (zonder dat ik mijzelf helemaal kan zien). Lieve Jenna, bedankt voor jouw mooie werk!

Anne, project coordinator

Jenna voelt je aan. Ze heeft echt vele talenten en kan boodschappen overbrengen waarop je zonder dat je het wist echt wel op zit te wachten. Het is bijzonder en ontzettend fijn om met Jenna te sparren en te delen.

Lara

De sessie bij Jenna heb ik als heel fijn ervaren. Jenna is rustig en voelt meteen al vertrouwd. De informatie die ze geeft is heel treffend en echt specifiek op mij van toepassing. Heel duidelijk. Ik vind het bijzonder dat Jenna dit aanvoelt.
Door deze sessie heb ik inzicht gekregen in wat ik voel en meemaak op het moment, zodat ik het beter kan duiden. En welke richting ik op kan. De oefening die we samengedaan hebben, zet me in mijn kracht en geeft me vertrouwen. En dat is precies wat ik nodig heb om. En dat kan ik gewoon zelf doen, thuis.
Ik kom zeker terug wanneer ik me weer uit balans voel en een zetje nodig heb. Een sessie bij Jenna is echt een aanrader.

Saskia, adviseur gezond werken | coach

Het coachingstraject volgen bij Omnistory is voor mij echt een bijzondere ervaring. Helemaal op maat en heel persoonlijk. Hiervoor was ik elke dag geïrriteerd, knorrig en onrustig. Ik voelde me mentaal zwaar, erg moe en alles was niet goed. Ik was in een heel donker plekje zonder licht. Met veel geduld en kleine stapjes heeft Jenna mijn handen meegenomen richting het licht. Vanaf het eerste begin in het coachingstraject voelde ik me niet zomaar gehoord, maar er werd echt met aandachtig en liefde geluisterd. Alle vragen zijn altijd uitgebreid beantwoord. Leerzaam, heel helder uitgelegd, praktisch en duidelijk. Ik heb nieuwe inzichten gekregen, ben meer gaan voelen met mijn hart en sta nu krachtiger in mijn eigen energie. Kortom, veel meer gekregen dan verwacht. Hartelijk dank voor alles, Jenna, je bent een engel.

Steffie

Gidsbrief

Ik heb de ‘brief van je gids’ snel ontvangen, en al meerdere maal gelezen, het raakt me telkens weer en ik vind het zeer waardevol om als cadeautje voor mezelf te hebben ontvangen. De eerste keer dat ik het las kreeg ik een brok in mijn keel en wat tranen, dat is helemaal goed. Het is liefdevol geschreven en houdt absoluut rekening met vrije wil. Er stond nog wat advies in van mijn gids, dit heb ik aan Jenna nagevraagd om te verduidelijken, en heeft zij gelijk gedaan. Supertof. Dank je wel Jenna en Mirjam.

Mike, magnetiseur en energetisch therapeut

Je bent puur, authentiek. Voor mijn gevoel ben je een engeltje op aarde. En de mooie Reading die je hebt gegeven heeft me zo geraakt!!! Het is kloppend vanaf de eerste zin tot de laatste zin. Tranen liepen over mijn wangen zoveel helderheid wijsheid en inzichten. Jenna je staat helemaal in verbinding met de gidsen en de begeleiding die je krijgt van hun is enorm. Koppel dat aan de liefdevolle mooie persoon die jij bent en dan er echt magic. Helder en liefdevol geef jij boodschappen door en dat gun ik iedereen.

Ireen, energetisch coach

De brief van mijn gids heeft mij ontzettend verrast. Het was accuraat, krachtig en MIJ. Elk woord, Elke zin! Het heeft mijn inzicht in mijzelf verrijkt... Hoewel ik niet bewust was van sommige aspecten van mezelf, weet ik dat wat ik daar heb gelezen juist is, door de hele context waarin alles is beschreven en het gevoel dat het mij gaf. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Het heeft mij diep in mijn ziel geraakt. 
En over Jenna: Zij is een authentiek, echt en mooi mens met een liefdevolle zachte energie. Dit heeft ertoe bijgedragen dat ik de brief die ik van haar heb gekregen volledig heb kunnen “ontvangen”.

Thuraia, jurist

Wat een mooie brief van mijn gids. Deze brief kwam echt binnen bij mij. Op het moment zit ik een beetje vast met mezelf. Deze brief verteld me wie ik ben en geeft me nieuwe inzichten waar ik me niet van bewust was. Zo raak wat mijn gids mij verteld. Ik ben erg blij en dankbaar met deze brief. Ik weet nu hoe ik beter naar mezelf mag luisteren.

Susan, complexbeveiliger

Van Jenna kreeg ik een prachtige gidsenbrief die heel goed aansloot op het punt in mijn leven waar ik nu sta. Die van mijn moeder en een vriendin sloten juist heel goed aan op hún leven, heel bijzonder dus! Ik heb er mezelf nog beter door leren kennen.

Femke, grafisch vormgever

Bedankt voor de prachtige brief, zo raak! En voel het helemaal zoals beschreven, tranen in m’n ogen. Heel bijzonder!

Rowie, sustainable branding specialist

I have met Jenna a few times over the years and always felt a strong, honest, and caring presence with her. Since december I have asked her to write three Gids Briefen for me with a specific intention. Each letter she has channeled has felt so pure, truthful and have brought me to a very quite place within myself. If you are looking for guidance, or a kind smile I would recommend Jenna as she is a blessing in Breda.

Karimu

Via via ben ik bij Omnistory beland, de brief die Jenna voor mij heeft opgemaakt, was heel verhelderend en waardevol. Ik lees deze met regelmaat nog eens door en heb het ook cadeau gedaan aan een aantal vriendinnen van me. Ook zij waren allemaal onder de indruk van de inhoud en zijn er zeer dankbaar voor. In het contact met Jenna, kun je ook merken dat zij heel integer te werk gaat, waarbij je voelt dat je je in alle veiligheid, volledig kunt openstellen. Dank hiervoor!

Melanie
Heel erg bedankt voor de gidsbrief! Die was erg raak... het omschrijft exact m'n worstelingen, wensen en uitdagingen. Het is een hele mooie brief. Ik heb hem inmiddels al meerdere malen gelezen. Het geeft veel steun.
Linda

Automatisch schrift - Cursus

Ik ben er blanco ingestapt en had geen specifieke verwachtingen. Ik voelde me erg bij je op mijn gemak, de ruimte waar we zaten was erg fijn. Je was erg zorgzaam. De meditaties vond ik zeker van toegevoegde waarde. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. 
Aan het oefenen en de uitleg die je gaf heb ik veel gehad en het is nu aan mij om te oefenen en de rust hier voor te vinden.

Inka

Lieve Jenna, ik heb een hele mooie Gidsbrief mogen ontvangen. Zo prachtig en duidelijk beschreven alles. Ik las mijn leven erin terug en kreeg er kippenvel van. Alles klopte ook. Ik heb ook het Automatisch Schrift Cursus gehad bij Jenna. Het was een hele mooie ervaring met veel tips en handvaten die ik heb mee gekregen. Jenna is een eerlijk persoon die je duidelijk op weg wilt helpen en zich heel goed kan inleven in je situatie en je een heel positief gevoel geeft. Ik heb veel aan je gehad. Heel bijzonder en prachtig hoe je het allemaal doet Jenna!

Varsha, pedagogisch medewerker

Jenna werkt heel puur en zuiver en heeft een fijne, zachte energie. Tijdens het contact met Gidsen ontstond er in mij een diepe heling die nog uren aanhield. Heb veel geleerd en mijn eigen poort naar de Gidsen is nu ook open gezet. Voel me dankbaar voor haar fijne begeleiding. Zeker aan te raden.

Christian

De cursus Automatisch Schrift bij Jenna was leuk en bijzonder. Je bent zelf tot meer in staat dan je denkt, heb ik ervan geleerd. Jenna is een hele warme vrouw die je helemaal op je gemak stelt, en zij heeft prachtige gaven om te delen!

Femke, grafisch vormgever

Jenna raakte me precies in de kern. Ze is inlevend, liefdevol en inspirerend. Ze weet mensen in hun kracht te zetten vanuit zuivere afstemming.

Ilse, energetisch therapeut

Jenna heeft voor mij een gidsenbrief geschreven en ik heb bij haar een workshop automatisch geschrift gevolgd. Jenna is een prachtig en lief mens. Heel kundig en geeft goede praktische tips. De brief die ik heb ontvangen is spot on en heel bijzonder voor mij. Door de cursus automatisch schrift ben ik elke dag in contact met mijn gids. Ik kan iedereen Omnistory aanbevelen!

Annouska

Jenna is een zeer inspirerende vrouw, die je (nieuwe) inzichten en helderheid geeft. Je voelt je meteen op je gemak zodat je je snel open kunt stellen om zo de diepere lagen in te gaan. Haar meditaties zijn heel fijn en haar stem is zeer prettig, deze neemt je snel mee naar binnen, naar jouw identieke jij. Jenna stelt mooie en fijne vragen en voelt haarfijn aan hoe je jouw pad aan het bewandelen bent en geeft je gerichte tools aan om weer verder te kunnen. Ook na de sessies blijft Jenna contact met je onderhouden om je toch te blijven ondersteunen en je eventuele vragen nog te beantwoorden. Ze heeft een fijne manier van communiceren. Ik ben Jenna zeer dankbaar voor onze sessies/gesprekken. Ik pas deze nog dagelijks toe en het houd mij echt dicht bij mijn kern. Lieve Jenna, dankjewel!

Samanta, zorgassistente ouderenzorg

Ik heb bij Jenna een workshop automatisch schrift gedaan. Wat een mooie ervaring was dat! Eerst 2 hele fijne geleide meditaties, die me in contact brachten met mijn gids. Daarna automatisch schrijven. Het voelde bijzonder om in een andere staat van bewustzijn te verkeren, maar toch precies te weten wat ik schreef. En dit zonder de behoefte te voelen na te denken over wat ik schreef of dit te beïnvloeden.
En Jenna begeleidt dit proces in alle rust. Het voelde voor mij heel veilig.
Na afloop krijg je een hand-out mee om thuis nog eens rustig na te lezen. Ik ben nu thuis aan het oefenen om het automatisch schrijven echt een automatisme te maken.

Ellen, Gaiahealing

Allereerst wil ik benoemen dat ik enorm dankbaar ben dat jij op mijn pad bent gekomen, het had zo moeten zijn.
Ik heb de cursus, automatisch schrift, als enorm fijn ervaren. Vanaf het eerste moment voelde ik me gezien en gedragen. Je bent een ontzettend lief en warm mens, heel erg fijn om mee te werken.
De cursus was zoveel meer dan ik verwacht had, het bestond uit zoveel meer dan ‘alleen’ schrijven. Voor het eerst in jaren, en na een boel andere cursussen, ben ik vertrokken met een bak vol aan bruikbare tips. Ik weet nu echt hoe ik hier verder mee kan oefenen en dit eigen kan maken. Het schrijven gaat nu ook echt automatisch ;)! Bedankt lieve Jenna X

Susanne

Healing

De healing die ik van Jenna kreeg heeft mij heel goed gedaan. Jenna bracht mij met haar fijne energie tot rust. Ze weet de juiste vragen te stellen die mij weer een stapje verder hebben gebracht. Daarnaast voelde ik ook echt de energie (en warmte) door mijn lichaam gaan terwijl Jenna de healing gaf. Het was heel magisch en bijzonder. Dankjewel Jenna!

Eveline, trainer talentontwikkeling

Recent ben ik bij Jenna geweest voor een reading en healing. Zij is een natuurtalent in dit vak, het was mij overduidelijk dat ze goed en helder contact heeft met de gidsen om ons heen. Zij communiceert dit liefdevol, helder en nuchter met de cliënt. Ik verkreeg hierdoor snel inzichten in patronen die een rol spelen in mijn leven. Haar aanpak is spontaan, rustig, respectvol en liefdevol. 5 sterren dik verdiend 🙂

Mike, magnetiseur en energetisch therapeut

Ik ben nu bij Jenna geweest voor hulp bij automatisch schrift, een reading en een healing. Het was spannend om langs te gaan, maar al snel werd duidelijk dat Jenna mij inderdaad goed verder kan helpen op het spirituele pad. Ik ben erg dankbaar dat ik haar heb gevonden en dat ik daardoor nu enorme stappen aan het maken ben in een korte tijd. Ik weet zeker dat ook jij geen spijt zult krijgen als je contact opneemt met Omnistory.

Martijn, webdesigner bij webkunner.nl

Wanneer je benieuwd bent naar persoonlijke en spirituele groei, of hier flinke stappen in wilt maken dan raad ik Omnistory, Jenna, zeker aan. Haar manier van werken ervaar ik altijd als zeer zorgvuldig, liefdevol, puur en raak. Door de boodschappen die zij (door)geeft en stukken die hiermee geraakt worden weet ik steeds weer nieuwe stappen te zetten -- dankjewel! Naast de Readings en Healings heeft de Gidsbrief ook veel losgemaakt, en blijft dit doen. Ik ga dit zeker nog cadeau doen aan anderen. Dankjewel voor de sessies.
PS Wat heb je een mooie praktijk!

Rik, IT specialist

Ik heb readings en healings ervaren bij Jenna en ik ben onder indruk van haar liefdevolle manier van communiceren. Ze voelt helder aan, heeft een vanzelfsprekend contact met je gidsen, waardoor je in 1 gesprek met haar veel meer inzicht in je eigen proces krijgt dan bij ieder andere coach.
Zacht, liefdevol, kundig, respectvol maar ze is ook praktisch ingesteld. Ze geeft je graag tips en oefeningen mee passend bij jouw situatie.
🙏

Carolien
Wij hadden een afspraak op afstand met Jenna voor een healing van mijn zoontje. Mijn zoontje heeft moeite met gronden en zichzelf uiten en is daardoor heel gespannen. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar het resultaat was ver boven verwachting! In de weken die volgde na de healing kon mijn zoontje zich goed gronden ook als iets tegen zat, had hij minder tot geen spanningsklachten en kon hij middels verbale communicatie aangeven waar hij behoefte aan had. Ik stond er van versteld wat voor positieve impact de healing op ons gezin heeft gehad. Bedankt Jenna! Wij komen zeker terug!
Isabelle
Ik vond de afstandshealing voor mijn kinderen heel bijzonder. Naast dat je kinderen een fijne healing krijgen, deelt Jenna ook haar ervaringen over jouw kinderen. Ze kijkt eigenlijk even mee met jouw kind. Naar hoe je kind is, hoe het nu gaat, hoe je kind in het leven staat en wat belangrijk is voor je kind. Voor mijzelf was het bevestigend in wat ik zie en voel bij mijn kinderen. Ook al was de healing niet voor mijzelf heeft het mij ook weer nieuwe inzichten en handvatten gegeven.
Linda

Reading

Mijn eerste reading bij Jenna was heel fijn. Ik ontving duidelijke en directe boodschappen van Jenna, vanuit haar zachte en uitnodigende energie. Het gaf me een helder inzicht in wat ik te doen heb, zowel in werk als in de zorg voor mezelf. Dankjewel lieve Jenna, ga vooral door met wat je doet! Veel liefs, Jill

Jill van der Veen, massagetherapeut

Dankjewel Lieve Jenna voor de fijne sessie, de dingen die je vertelde voelde als dingen die ik eigenlijk diep van binnen al wist. Heel fijn om dat weer even bevestigd te krijgen. Ik voelde me heel erg gezien en gehoord. Kan iedereen aanraden een keer bij Jenna langs te gaan.

Stephanie

Ik heb 2 weken geleden een reading gedaan bij Jenna. Ik had eerder al eens een brief van mijn gids bij haar aangevraagd, dit voelde zo goed dat ik meteen wist dat ik de reading ook bij haar wilde doen. Jenna is ontzettend lief en neemt echt de tijd voor je. Ze stemt ontzettend goed af op je energie en creëert een hele veilige en ontspannen sfeer. Ik vond het best spannend, omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten, maar ze stelde mij meteen gerust. Ik zal zeker nog eens terugkomen bij Jenna!

Esmee, persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

Lieve Jenna, dank je wel voor jouw prachtige readings die ik heb mogen ontvangen. De mooie boodschappen van overleden dierbaren (waaronder mijn lieve papa), waar ik echt heel dankbaar voor ben. Wat is het fijn om te weten dat ze nog bij ons zijn en deze mooie boodschappen te mogen ontvangen. En de gidsbrief was weer zo mooi en kloppend, deze heeft me weer veel inzichten gegeven (het is echt een cadeautje). Jouw energie is zo liefdevol, zacht en puur wat ik als zo prettig ervaar. Lieve Jenna, je bent een prachtige vrouw en je doet zulk mooi werk, waar je nog veel mensen mee mag gaan begeleiden op hun pad. Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Liefs Mirjam

Mirjam, coach/healer bij tijd4jou.nl
Ik was bij Jenna voor een reading en healing. De reading was heel bijzonder. Alles wat Jenna zei, doorkreeg van mijn gidsen, klopte voor mij. Het was allemaal zo zuiver en treffend, elk woord klopte. Alsof er geen enkele ruis tussen zat. Ook de healing was bijzonder en maakte mij weer zachter. Wat ik heel mooi vind aan de aanpak van Jenna is dat ze super liefdevol is en echt samenwerkt met je. Hierdoor kom je compleet in contact met je eigen gevoel. Als je iets wil doen op dit gebied zou ik zeker naar Jenna gaan!
Renske

De Reading van Jenna is een echte aanrader!
De ruimte en Jenna voelde meteen fijn en persoonlijk. Ik vind het bijzonder hoeveel informatie er is uitgewisseld in 75 min met eigenlijk heel weinig woorden. In mezelf wist ik gewoon dat vrijwel alles wat Jenna zei klopte. Jenna heeft me dichter bij mezelf gebracht, contact gemaakt met mijn gids en me handvaten gegeven waar ik zelf mee aan de slag kan. Dank je wel Jenna!

Sophie

Van Jenna heb ik een heel mooie reading ontvangen. Heel mooi hoe ze contact maakt met overleden dierbaren en gidsen en prachtige boodschappen doorgeeft. Zulke treffende boodschappen en details allemaal. De boodschappen hebben me inzichten meegegeven wat heel waardevol is. Jenna heeft een heel fijne energie en ze geeft de boodschappen op een liefdevolle manier aan je door. Lieve Jenna, dank je wel voor deze prachtige reading die ik heb mogen ontvangen.

Mirjam, Tijd4jou
Wat kenmerkend is van Jenna is dat ze op een hele pure en verbindende manier te werk gaat. Ze maakt al contact met mij en mijn gidsen voordat ik überhaupt mijn hele verhaal gedaan heb. Ik heb zowel een reading als healing gedaan bij Jenna. De energie van de healing voelde ik 3 weken later nog steeds. Ook de ervaringen en de inzichten die ik tijdens de reading heb gekregen werken langer door. Ze sluit moeiteloos aan bij mijn proces en waar ik op dat moment sta. Ik stap elke keer vol met nieuwe kracht, liefde en zelfvertrouwen de deur weer uit, en merk hier fundamentele veranderingen in. Een vriendin van mij gaat ook vaak naar Jenna en elke keer als we daar geweest zijn bellen we elkaar direct op om dit met elkaar te delen. "Het was weer MAGISCH" is een zin die dan meerdere keren in het gesprek naar voren komt. Ik zal dan ook zeker met regelmaat weer teruggaan. 😊
Claudia

Lichtcirkel

De lichtcirkel / meditatieavond waar ik onlangs bij was, voelde echt fantastisch! Ik, en eigenlijk de hele groep, werd in een ontspannen, en met momenten, een diepe meditatie gebracht, waarin ik mooie inzichten heb ontvangen. Prachtig, dankjewel Jenna!
Rik, Choose Now
Ik heb een hele fijne avond gehad bij Jenna in de lichtcirkel. We hebben een fijne meditatie gedaan. Door haar fijne rustige stem gaat dat bijna vanzelf! Ook het contact met de andere dames was meteen vertrouwd. Ik ga zeker vaker komen!
Angenita
De lichtcirkel is voor mij: een moment voor jezelf waarbij je in diepe ontspanning komt, naar binnen keert en verbinding maakt met je hart, waarbij je omringt wordt door de veiligheid en warmte van Jenna.
Linda