Image

Over

Omni staat voor ‘al’ of ‘alles’. Story voor ‘verhaal’. Alle verhalen dus, of vrij vertaald: alles uit jouw verhaal. Voel je welkom, mijn naam is Jenna de Vries. Mijn eigen bewustwordingsproces maakte dat ik me ging ontwikkelen in de richting van mijn gevoel. Het werd steeds helderder dat ik anderen wilde ondersteunen om dichter tot zichzelf te komen. Om zo weer met twee voeten in hun eigen verhaal te gaan staan.

Een stukje levensverhaal

Ik ben dol op verhalen. Als kind bedacht ik al verhalen, die ik met mijn pen op papier zette en op iedere zondagmorgen met mijn vader uittypte tot een boek. Het was heerlijk een wereld in te duiken die ik zelf kon scheppen. Hoewel ik mijn fantasie hiervoor benutte, ging ik een trapje op mijn hoofd in waar ik houvast, ‘rust’ en antwoorden zocht voor wat er om me heen gebeurde.

Hoe mooi een verhaal ook kan zijn op papier, wat zou er gebeuren wanneer je haar zou vrijlaten?

Het was een zoektocht om mijn eigen verhaal te gaan vastpakken en leven. Woorden klonken voor mij vaak heel anders dan wat ik vanbinnen bij iemand voelde en dat was verwarrend. Aanpassen hielp mijn hoofd regie en controle te houden. Lange tijd leefde ik het verhaal van mijn omgeving. Had de buurvrouw verdriet, dan was ik verdrietig. Liep mijn vader met hoofdpijn rond, dan ik ook. Vertelde een coach me beter te gronden en uit mijn hoofd te gaan, dan ging ik er hard aan trekken om dit te volbrengen.

Totdat ik weer eigenaar werd van mijn eigen verhaal en stap voor stap mijn eigen waarheid leerde omarmen. Toen begon het herschrijven van mijn verhaal, buiten alle kadertjes, goed bedoelde adviezen en meningen om. En ook nu, het is nooit af!

Fijne samenwerking

Vanuit pure interesse heb ik me na de opleiding maatschappelijk werk geschoold tot energetisch therapeut en heb ik vervolgens mijn verbinding met het energetische verdiept door middel van healing en mediumschap.
Ook het werken met diverse doelgroepen waardoor ik de samenleving in de breedte heb ervaren, leerde me eigenlijk maar één ding: verbinding en schoonheid zit in iedereen. En we zijn allemaal hier om dat uit te gaan dragen.

Image

Daarom bied ik je aanbod op maat aan, passend bij wat jij nodig hebt. Ik werk vanuit een holistische visie waarin ik reguliere en alternatieve therapie met elkaar verbind. Hiervoor werk ik met diverse aspecten waaronder het energieveld, tools uit het systemisch werken, healing en mijn persoonlijke ervaringen met hooggevoeligheid. Als energetisch therapeut wil ik mijn eigen bewustwordingsproces en ervaringen inzetten om jou dichter tot jezelf te brengen.

Fijn je te mogen ontmoeten!
Warme groet, Jenna

Bekijk het aanbod

Voor de extra nieuwsgierigen