Hoe kun voelen of je manifesteert vanuit jouw kern?

Manifesteer je vanuit je conditioneringen, vanuit oude overtuigingen, patronen, normen en waarden vanuit de opvoeding? Let maar eens op je gedachten en je emoties, op wat je denkt over jezelf en van jezelf vindt. 
Toenemende gedachten over een onderwerp creëren vanzelf een overtuiging. En die overtuiging is wat je gaat geloven over jezelf, over het leven, of over hoe het zou moeten. En die komt terug bij jou in de energie.

Manifesteren doen we altijd, de wet van de aantrekkingskracht is altijd aanwezig en werkt voor ons hoogste goed. Gebruik jij de wet in jouw voordeel of in het voordeel van de omgeving? Van hoe het zou moeten, of hoe de mind het voor zich ziet?

Manifestatie vanuit de kern

Manifesteren vanuit je kern begint bij de allereerste connectie met jouw kern. En met je kern bedoel ik jouw ziel, dat deel van jou verbonden aan de intuïtie en werkzaam in de hogere dimensies. Jouw ziel weet alles van jouw kwaliteiten, jouw lessen en het plan wat je voor je leven hebt bedacht voordat je naar hier kwam.

Met jouw ziel kun je communiceren, samenwerken. 
Via je hart kun je contact maken met deze energie. Ga daarmee zitten, ervaren, voelen. 
Jouw ziel is de krachtigste vorm van jou.

Maar, er zijn heel veel varianten van jou.
De jij die pleast.
De jij die zorgzaam is.
De jij die intelligent is.
De jij die aanpast.
De jij die rebelleert.
De jij die oordeelt en ga zo maar door.

Ieder van ons heeft een ‘ik’, een ik die niet oordeelt. Die liefde weerspiegelt. Dankbaarheid. Kracht. Vertrouwen.
Als jij je aandacht richt op deze componenten, als jij je focust op jouw ziel. Als jij de intentie zet om te connecten met jouw kern, dan kom je in contact met deze energie.
Dan ga je voelen wat er vanbinnen nog meer door jou heen stroomt. En dat dit zo anders kan zijn dan wat jij de buitenwereld toont.

Welke ik zet jij voorop in je leven?

Maar de ik die jij voorop zet, komt terug naar jou in de energie, dag in dag uit, minuut na minuut, seconde na seconde.
De jij die altijd oordeelt, ontvangt oordeel, kritiek. De jij die altijd luistert naar een ander, ontmoet aldoor mensen die volop jouw aandacht vragen en je weghouden bij jezelf.

Maar wanneer je aanhaakt op en gaat luisteren naar de stem van liefde en vertrouwen binnen in je, dan wordt die stem groter. En komt die stem op de voorgrond in je leven.
Helpt hij je mee naar buiten te kijken de wereld in. En te zien welke (oude) patronen jou weerhouden van liefde. Van kracht. Van vertrouwen.
De stem zal geduldig zijn en niet oordelen. Dus volg hem maar. En wanneer het oordelend is of dwingend, dan danst je ego weer naar binnen. En keer jij weer terug naar de onvoorwaardelijkheid in jou. 

Daar zit de scheppingskracht. Daar is de bron naar overvloed. Alles, aangesloten op jouw hoogste potentieel.
Wanneer je zaken anders wilt, keer naar binnen en kijk wat leeft in jou en wat jij de wereld bewust of onbewust toont, dag in dag uit.