Verandering en heling begint in het nu

Wat maakt toch dat we weten wat we anders willen, maar het toch niet voor elkaar krijgen?
Hoe zit dat?

We lopen rond met innerlijke pijnen en fysieke klachten, we voelen ons geremd in onze emoties of weten juist niet hoe de stroom te stoppen.
We zijn vergeten hoe we echt eens boos kunnen zijn of juist bij dat diepere verdriet kunnen komen. 
We dragen bewust of onbewust energie en zwaartes mee van anderen en beseffen soms niet eens dat het niet onze bagage is.
We zijn zo hard bezig met helen, dat we vergeten echt te leven. En ook niet meer zien hoe we kunnen helen…

Sluit aan in het nu

Spirit zegt; werkelijke heling begint in het nu. Zit hem in de acceptatie van jouw pijnen en processen. Het laat je zien dat je al heel bent en geen verlichte ‘uitgeklede’ versie van jezelf hoeft te worden. 
De stroom blijft zich aandienen van zaken die getransformeerd mogen worden maar vraag jezelf eens diep vanbinnen af: wil jij reiken naar verlichting of wil jij ongedwongen en vrij je leven kunnen leven?

Ken jouw overtuigingen en de energie van het huidige moment

We zijn geneigd onszelf talloze doelen te stellen, hoe rationeel of ‘spiritueel’ ook, onderweg zijn lijkt het Nu te vervangen. We krijgen van alles voorgeschoteld om te groeien, te helen en vooral te veranderen. Zodat jouw leven top wordt.

Dat ontmoedigd behoorlijk wanneer je een ‘top leven’ wilt aantrekken vanuit jouw huidige energie van gebrek of ongelukkig voelen met hoe het nu is. Hoe diep zit dat gevoel ergens in jou verscholen?
En welke overtuiging maakt dat we altijd onderweg moeten zijn, naar beter, meer, heling, groter..?

Tune in en verbind je met het nu in jou

Hoe is het Nu voor jou? Tune eens in en vraag jezelf liefdevol af wat nu in jouw wezen al zo groot, vredig en liefdevol is.
Vanuit positiviteit en dankbaarheid verhoog je je trilling enorm. En kun je weer in perspectief zien wat er daadwerkelijk opgeruimd mag worden, of wat er juist naar de voorgrond mag komen in je leven.

Laat jouw innerlijke intenties je leiden en niet wat de buitenwereld jouw weerspiegeld en wat jou weer terugbrengt bij jouw ‘tekortkomingen’ of wensen van verandering.
Voel het anker in jezelf en de liefdevolle energie, die jou leidt naar wat voor jou echt belangrijk is. Zodat je daadwerkelijk gaat voelen (en niet alleen weten met de mind!) hoe je zaken kunt veranderen ten gunste van jezelf.