Image

Update i.v.m. verlof

In verband met zwangerschapsverlof kan ik deze dienst tijdelijk niet aanbieden.

Het verlof staat gepland tot 30 augustus.


Op de hoogte blijven?

>>Klik hier<<, en meld je aan op de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Hartelijke groet, Jenna 🙏🏽🖤

Reading

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie. Heb je ergens een vraag over, ben je op zoek naar meer inzichten of houvast, of wil je contact met je gids of een overleden dierbare? In de energie zijn we allemaal met elkaar verbonden en die verbinding kan ik goed voelen. Tijdens een reading geef ik niet alleen boodschappen door, maar wil ik jou ook graag laten voelen wie er bij je is, wat voor nu belangrijk is en hoe je je krachtiger kunt neerzetten in het dagelijks leven met jouw eigen energie.

De opties

Reading 75 minuten

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie. Heb je ergens een vraag over, ben je op zoek naar meer inzichten of houvast, of wil je contact met je gids of een overleden dierbare? In de energie zijn we allemaal met elkaar verbonden en die verbinding kan ik goed voelen. Ik geef niet alleen boodschappen door, maar geef ook aan wat voor jou nu van belang is en hoe je je krachtiger kunt neerzetten in het dagelijks leven.

Tarief is 65 euro.

Bestel

Combi 100 minuten

Reading & Healing

Wil je jouw readingssessie compleet maken met een helende behandeling? Dan is deze combinatie ideaal, waarbij we voor beide onderdelen echt de tijd pakken. Tijdens de healing stroomt er energie naar jouw energieveld en lichaam. Naast rust, ontspanning en vermindering van stress, kunnen lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Je energie gaat vrijer stromen en je voelt je lekkerder in je vel. Hier lees je meer over de methode van de healing.

Tarief is 80 euro.

Bestel