Image

Wat leuk dat je er bent!

De lichtcirkel bied ik momenteel niet aan. Via de nieuwsbrief houd ik je graag op de hoogte van een mogelijk vervolg of nieuw aanbod. Heb je hier vragen over? Ik hoor graag van je 🙏🏼.

Lichtcirkel

Tijdens de lichtcirkel kom je samen met anderen om te mediteren. Het doel van deze krachtige meditatievorm is om je frequentie te verhogen en in je kracht te gaan staan. Daarnaast bouwen we gezamenlijk een krachtig energieveld op waarin we aan een thema werken, passend bij de groepsenergie.

De lichtcirkel wordt 1 keer per maand gegeven, op locatie. Maak het jezelf gemakkelijk, trek comfortabele kleding en ga heerlijk genieten van dit moment voor jezelf.

Wat levert het op om deel te nemen?

  • Innerlijke rust - geregeld mediteren en verbinden met jezelf geeft meer innerlijke rust, balans en inzicht. Als je vaker in een hogere energie zit, ben je in staat om zaken vanuit een breder perspectief te bekijken en meer rust in je hoofd en lichaam te ervaren.
  • Bewust aantrekken - wanneer je je vaker verbindt met je eigen energie, en daar in gaat zitten, dan ga je ook meer aantrekken wat past bij de frequentie van jouw energie. Denk aan jouw wensen, verlangens, maar ook gevoelens van geluk en blijdschap.
  • In je kracht staan - vaak zijn er dingen in ons leven waardoor we ons leeg getrokken voelen, omlaag gaan met onze energie en weggaan uit ons midden. Deelname aan de cirkel betekent dat je de verbinding met jezelf kunt verstevigen; juist in samenkomst met anderen kan er een heel krachtig energieveld ontstaan en ruimte komen voor mooie ingevingen, ervaringen en ontwikkelingen die ook in jouw dagelijks leven doorwerken.
  • En nog meer - diepgaande meditaties; contact met je gidsen; je (spirituele) gaven (verder) ontwikkelen en natuurlijk verbinding maken met je ziel.
Image
Een momentje even helemaal voor jou. Een boost voor je energie en een diepere connectie ontwikkelen met je hart waar je gedurende de dagen erna makkelijker op terug kunt vallen. Thuis komen in jezelf en gaan voelen wat jij wilt en nodig hebt.

De opties

Lichtcirkel op locatie

Tijdens deze lichtcirkel, in de praktijk in Teteringen, kom je samen met anderen om te mediteren. De groep wordt begeleidt door Jenna, waarbij er een krachtig energieveld wordt opgezet. Je gaat in je kracht staan en bijzondere inzichten of ervaringen kunnen zich spontaan aandienen.

De lichtcirkel vindt vaak plaats in de avond en duurt ongeveer 1,5 uur. Klik op de bestel-knop om de actuele data en tijden te zien. Houdt er rekening mee dat het wat kan uitlopen.

Tarief is 15 euro.

Bestel

Lichtcirkel Online

Tijdens deze lichtcirkel (niet in de praktijk), kom je online samen met anderen om te mediteren. De groep wordt begeleidt door Jenna, waarbij er een krachtig energieveld wordt opgezet. Dit veld is ook online goed voelbaar: energie kent hierin geen grenzen. Je gaat in je kracht staan en bijzondere inzichten of ervaringen kunnen zich spontaan aandienen. 

De lichtcirkel vindt vaak plaats in de avond en duurt ongeveer 1 uur. Klik op de bestel-knop om de actuele data en tijden te zien. Houdt er rekening mee dat het wat kan uitlopen.

Tarief is 15 euro.

Bestel