Image

Wat leuk dat je er bent!

Je kunt zeker jouw product of sessie boeken, maar het zal wat langer duren voordat je reactie krijgt op eventuele vragen/opmerkingen. Vanaf 13 maart ben ik weer aan het werk.

Healing

Een healing is een energetische behandeling die valt onder de alternatieve geneeswijzen. Hierbij stroomt er energie vanuit mijn handen naar jouw energieveld en lichaam. Naast rust, ontspanning en vermindering van stress, kunnen lichamelijke klachten afnemen of verdwijnen. Je energie gaat vrijer stromen en je voelt je lekkerder in je vel. 

Hiervoor werk ik met Universal White Time Healing, ook wel White Time genoemd. Een transformerende energie die ondersteunt bij o.a. stress, burn-outklachten, maar ook bij transformatie en groei. De healing werkt 2-3 weken door en zoekt het gebied op wat healing nodig heeft. Deze transformerende energie is daardoor heel geschikt voor de healing van lichamelijke, psychologische en emotionele dagelijkse problemen en situaties in het leven. 

Deze healing is ook voor (kleine) kinderen.

Geef jij jezelf de ruimte om diep te ontspannen en dichter tot jezelf te komen?

De opties

Healing 60 minuten

Tijdens deze energetische behandeling stroomt er energie naar jouw energieveld en lichaam. Naast rust, ontspanning en vermindering van stress, kunnen lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Je energie gaat vrijer stromen en je voelt je lekkerder in je vel.

Tarief is 85 euro.

Bestel

Healing 30 minuten

Dit gaat om een healing op afstand. Je blijft lekker in je eigen omgeving en videobellen laten we ook achterwege. Energie kent geen afstand dus vind moeiteloos de weg naar jouw systeem en ruimt op, vult aan en heelt waar het nodig is.

Tarief is 40 euro.

Bestel

Healing pakket

5x 60 minuten

Met dit pakket boek jij zelf 5 healing sessies in, wanneer het jou uitkomt. Met regelmaat een healing helpt je om dichter bij jezelf te blijven en lichter door het leven te gaan. Een healing ruimt energie op, geeft rust en zorgt ervoor dat je spanningen los kan laten.

Tarief is 295 euro
(i.p.v. 350 euro).

Bestel