Image

Update i.v.m. verlof

In verband met zwangerschapsverlof kan ik deze dienst tijdelijk niet aanbieden.

Het verlof staat gepland tot 30 augustus.


Op de hoogte blijven?

>>Klik hier<<, en meld je aan op de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Hartelijke groet, Jenna 🙏🏽🖤

Healing

Een healing is een energetische behandeling die valt onder de alternatieve geneeswijzen. Hierbij stroomt er energie vanuit mijn handen naar jouw energieveld en lichaam. Naast rust, ontspanning en vermindering van stress, kunnen lichamelijke klachten afnemen of verdwijnen. Je energie gaat vrijer stromen en je voelt je lekkerder in je vel. 

Hiervoor werk ik met Universal White Time Healing, ook wel White Time genoemd. Een transformerende energie die ondersteunt bij o.a. stress, burn-outklachten, maar ook bij transformatie en groei. De healing werkt 2-3 weken door en zoekt het gebied op wat healing nodig heeft. Deze transformerende energie is daardoor heel geschikt voor de healing van lichamelijke, psychologische en emotionele dagelijkse problemen en situaties in het leven. 

Deze healing is ook voor (kleine) kinderen.

Geef jij jezelf de ruimte om diep te ontspannen en dichter tot jezelf te komen?

De opties

Healing 60 minuten

Tijdens deze energetische behandeling stroomt er energie naar jouw energieveld en lichaam. Naast rust, ontspanning en vermindering van stress, kunnen lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen. Je energie gaat vrijer stromen en je voelt je lekkerder in je vel.

Tarief is 55 euro.

Bestel

Healing 30 minuten

Dit gaat om een healing op afstand. Je blijft lekker in je eigen omgeving en videobellen laten we ook achterwege. Energie kent geen afstand dus vind moeiteloos de weg naar jouw systeem en ruimt op, vult aan en heelt waar het nodig is.

Tarief is 35 euro.

Bestel