Image

Update i.v.m. verlof

In verband met zwangerschapsverlof ontvang je de gidsbrief mogelijk later dan je gewend bent.

Het verlof staat gepland tot 30 augustus.

Op de hoogte blijven?

>>Klik hier<<, en meld je aan op de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Hartelijke groet, Jenna 🙏🏽🖤

Gidsbrief

Wat hebben jouw gidsen je te vertellen? En wil je in contact komen met hun licht en liefde? Ben je nieuwsgierig om op een laagdrempelige manier de spirituele wereld te ervaren?

Je hebt een gids die jou al sinds je geboorte begeleidt en beschermt op je pad. En daarnaast heb je meerdere gidsen die tijdelijk aanwezig zijn bij bepaalde levenslessen en groeiprocessen. Ze willen je graag vertellen wat op dit moment voor jou belangrijk is. Stel je open voor een liefdevolle persoonlijke boodschap!

Mensen ‘zielen’ die zijn overgegaan en gidsen, hebben vaak een boodschap voor ons en willen heel graag het contact versterken. Gidsen nemen hierin een unieke plaats in omdat ze belangeloos vanuit pure liefde ons als individu bijstaan tijdens onze reis hier op aarde. Ze staan niet boven ons, maar naast ons en kunnen vanuit ‘helicopterview’ mooie inzichten meegeven.

Tip: je mag ook iemand anders verassen met een gidsbrief.

De opties

Gidsbrief

Wat hebben jouw gidsen je te vertellen, en ben je nieuwsgierig om op een laagdrempelige manier de spirituele wereld te ervaren?
Gidsen staan ons belangeloos en vanuit pure liefde bij, tijdens onze reis hier op aarde. Ze staan niet boven ons, maar naast ons en kunnen vanuit ‘helicopterview’ mooie inzichten meegeven.

Tarief is 25 euro.

Bestel