Image

Wat leuk dat je er bent!

Vanwege de vele aanvragen kunnen er tot ongeveer 1 juli geen brieven worden aangevraagd. Wil je hierover op de hoogte worden gehouden?

  • Volg mij op Instagram
  • Of laat een berichtje bij mij achter, via Contact
  • Of houdt de website in de gaten

Ik kijk er al naar uit om voor je te mogen schrijven!

Lieve groet, Jenna

Gidsbrief

Wat hebben jouw gidsen je te vertellen? En wil je in contact komen met hun licht en liefde? Ben je nieuwsgierig om op een laagdrempelige manier de spirituele wereld te ervaren?

Je hebt een gids die jou al sinds je geboorte begeleidt en beschermt op je pad. En daarnaast heb je meerdere gidsen die tijdelijk aanwezig zijn bij bepaalde levenslessen en groeiprocessen. Ze willen je graag vertellen wat op dit moment voor jou belangrijk is. Stel je open voor een liefdevolle persoonlijke boodschap!

Mensen ‘zielen’ die zijn overgegaan en gidsen, hebben vaak een boodschap voor ons en willen heel graag het contact versterken. Gidsen nemen hierin een unieke plaats in omdat ze belangeloos vanuit pure liefde ons als individu bijstaan tijdens onze reis hier op aarde. Ze staan niet boven ons, maar naast ons en kunnen vanuit ‘helicopterview’ mooie inzichten meegeven.

Tip: je mag ook iemand anders verassen met een gidsbrief.

De opties

Gidsbrief

Wat hebben jouw gidsen je te vertellen, en ben je nieuwsgierig om op een laagdrempelige manier de spirituele wereld te ervaren?
Gidsen staan ons belangeloos en vanuit pure liefde bij, tijdens onze reis hier op aarde. Ze staan niet boven ons, maar naast ons en kunnen vanuit ‘helicopterview’ mooie inzichten meegeven.

Tarief is 29 euro.

Bestel

Cursus automatisch schrift

Basis (groep)

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld? Iedereen kan het leren. Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie. Ook jouw intuïtie en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost, zodat je hierop leert te vertrouwen. Met een groep gelijkgestemden gaan we in 2,5 uur tijd aan de slag met de basistechnieken waarop er nog een telefonische afspraak volgt. Ben je klaar voor boodschappen, nieuwe inzichten en plezier?

Tarief is 99 euro.

Bestel

Gidsbrief

Blanco

Wat hebben jouw gidsen je te vertellen? Ben jij nieuwsgierig om op een laagdrempelige manier de spirituele wereld te ervaren?
Middels de gidsbrief kunnen gidsen inzichten geven in onze processen en uitdagingen. Ook vertellen ze vaak over onze puurste talenten en gaven, én hoe we die kunnen vergroten.
Gidsen staan ons belangeloos en vanuit pure liefde bij tijdens onze reis hier op aarde. Ze staan niet boven ons, maar naast ons en kunnen vanuit ‘helicopterview’ heldere inzichten meegeven.

Tarief is 33 euro.

Bestel

Gidsbrief +

Met vragen

Ben je op zoek naar inzichten en antwoorden op vragen die je bezighouden?
Tijdens een gidsbrief met vragen, stem ik me af op de gids met hetgeen jij graag wilt weten. Gidsen kunnen je nieuwe inzichten hierin geven, puzzelstukjes aanreiken of je verder helpen met jouw groei door je te voorzien van antwoorden en nieuwe perspectieven.
Ook de energie achter de vraag wordt meegenomen, zodat de inzichten vaak op een diepere en/of onbewuste laag zullen zijn.

Tarief is 44 euro.

Bestel