Image

Wat leuk dat je er bent!

Je kunt zeker jouw product of sessie boeken, maar het zal wat langer duren voordat je reactie krijgt op eventuele vragen/opmerkingen. Vanaf 13 maart ben ik weer aan het werk.

Coaching

Coaching is voor iedereen die wil werken aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Vaak denken we dat we eerst moeten lijden of worstelen om ergens te komen of onszelf te zijn. Vaak vermoeden we dat wat we hier komen doen een groot mysterie is. In mijn coachingsessies wil ik jou de nabijheid van de antwoorden laten voelen. Stop maar met zoeken. Ze liggen al besloten in jou! 

  • Ben je op zoek naar hoe je dichter tot jezelf kunt komen?
  • Worstel je met oude patronen, blokkades en levensvragen?
  • Wil je tools en handvatten om hooggevoeligheid (HSP) om te zetten in een kracht?
  • Vraag je je af wat je ‘hier’ komt doen en hoe je nog meer innerlijk geluk kunt ervaren?
  • Weet je met je hoofd wel wat je neer wilt zetten, maar komt er nog weinig uit je handen?
  • Ben je nieuwsgierig naar wat het leven je nog meer te bieden heeft?

We zijn veel meer dan een fysiek lichaam, we hebben te maken met emoties, gedachten, energie en dat staat allemaal met elkaar in verbinding. Waar we tegenaan lopen in ons leven, is vaak verweven in al deze lagen. Ik neem je graag een stapje dieper mee in jezelf, zodat je niet alleen begrijpt maar ook voelt wat er op een dieper niveau is en wat het jou wil vertellen. Zodat je nog meer kunt gaan vertrouwen op je eigen wijsheid en kracht.

Een coachingsessie is nooit afgekaderd, we kijken samen naar wat op dat moment aandacht nodig heeft.

Een sessie kan worden uitgebreid met een traject, wanneer je behoefte hebt om nog dieper op bepaalde thema’s in te gaan of bepaalde patronen wil leren doorbreken.

De opties

Coaching 90 minuten

Voor iedereen die wil werken aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
We zijn veel meer dan een fysiek lichaam, we hebben te maken met emoties, gedachten, energie en dat staat allemaal met elkaar in verbinding. Waar we tegenaan lopen in ons leven, is vaak verweven in al deze lagen. Tijdens de coaching sessie bekijken en onderzoeken we deze lagen, zodat je nog meer kunt gaan vertrouwen op je eigen wijsheid en kracht.

Tarief is 85 euro per sessie.

Bestel