Image

Update i.v.m. verlof

In verband met zwangerschapsverlof kan ik deze dienst tijdelijk niet aanbieden.

Het verlof staat gepland tot 30 augustus.


Op de hoogte blijven?

>>Klik hier<<, en meld je aan op de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Hartelijke groet, Jenna 🙏🏽🖤

Automatisch schrift

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld, met gidsen, engelen of overleden dierbaren? Iedereen kan het leren! Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie.

Daarnaast geeft het je intuïtie en zelfvertrouwen een enorme boost zodat je ook op andere terreinen in je leven hierop gaat vertrouwen. Automatisch schrift brengt je niet alleen boodschappen, maar ook inzichten, liefde, wijsheid en plezier! 

De cursus wordt live gegeven, maar mocht je geen praktische mogelijkheden hebben om te komen stuur me dan een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden voor online leren.

In de cursus leer ik je in 1 dagdeel de basistechnieken, en je krijgt naslagwerk mee met informatie over het automatisch schrift. Je sluit de cursus af met een certificaat van deelname. Een week later volgt een telefonische afspraak zodat je je ervaringen en vragen met mij kan delen. Ik kijk dan mee in wat jouw opgedane kennis en kunde nog meer kan ondersteunen. 

Wat gaan we zoal doen?

  • Contact maken met je gids/overleden dierbare;
  • Oefeningen om het contact te versterken;
  • Oefeningen om te gaan afstemmen;
  • De basis voor het automatisch schrift;
  • Meditaties voor een ontvankelijke mind;
  • Tools voor thuis en veel oefenen.

De enige vereisten zijn geduld, plezier en oefening. Let’s begin!

De opties

Cursus automatisch schrift

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld? Iedereen kan het leren. Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie. Ook jouw intuïtie en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost, zodat je hierop leert te vertrouwen. Ook op andere terreinen in je leven. Je leert in 1 dagdeel de basistechnieken waarop er nog een telefonische afspraak volgt. Ben je klaar voor boodschappen, nieuwe inzichten en plezier?

Tarief is 75 euro.

Bestel