Image

Wat leuk dat je er bent!

Je kunt zeker jouw product of sessie boeken, maar het zal wat langer duren voordat je reactie krijgt op eventuele vragen/opmerkingen. Vanaf 13 maart ben ik weer aan het werk. 

Automatisch schrift

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld, met gidsen, engelen of overleden dierbaren? Iedereen kan het leren! Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie. Door te doen, te ervaren en ontvankelijk te zijn voor die diepere lagen van bewustzijn in jou; dat is de plek waar spirit ons ontmoet.

Daarnaast krijgt je intuïtie en zelfvertrouwen een enorme boost zodat je ook op andere terreinen in je leven hierop gaat vertrouwen. Automatisch schrift brengt je niet alleen boodschappen, maar ook inzichten, liefde, wijsheid en plezier!

De cursussen worden live gegeven, maar mocht je geen praktische mogelijkheden hebben om te komen stuur me dan een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden voor online leren.

Hieronder zie je de verschillende opties; je kunt een cursus gelijk inplannen. Onder de opties wordt de inhoud per cursus uitgebreid toegelicht.

De opties

Cursus automatisch schrift

Basis (groep)

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld? Iedereen kan het leren. Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie. Ook jouw intuïtie en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost, zodat je hierop leert te vertrouwen. Met een groep gelijkgestemden gaan we in 2,5 uur tijd aan de slag met de basistechnieken waarop er nog een telefonische afspraak volgt. Ben je klaar voor boodschappen, nieuwe inzichten en plezier?

Tarief is 99 euro.

Bestel

Cursus automatisch schrift

Basis (een-op-een)

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld? Iedereen kan het leren. Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie. Ook jouw intuïtie en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost, zodat je hierop leert te vertrouwen. Je leert in ± 2 uur tijd de basistechnieken en je krijgt naslagwerk mee met tools en informatie over het automatisch schrift. Dit doen we een-op-een. Ben je klaar voor boodschappen, nieuwe inzichten en plezier?

Tarief is 119 euro.

Bestel

Masterclass automatisch schrift

Verdieping (groep)

In de masterclass gaan we de connectie met spirit intensiveren. In 1 dagdeel van 4,5 uur gaan we zowel de connectie met ons inner self als die met spirit versterken. Het vraagt om los te laten op een diepere laag in jezelf en je helemaal over te geven aan het veld. Met een groep gelijkgestemden gaan we aan de slag met verdiepende tools en technieken. Ben jij toe aan deze verdieping, waarbij je jouw talenten verder ontdekt en leert in te zetten?

Tarief is 99 euro.

Bestel

Cursus automatisch schrift

Basis

In deze cursus leer ik je in ongeveer 2 uur de basistechnieken, waarmee je veel gaat oefenen en ervaren. Je krijgt naslagwerk mee met informatie over het automatisch schrift. Je sluit de cursus af met een certificaat van deelname en een fijne boost in je intuïtie en zelfvertrouwen.

Wat kun je verwachten?

 • Een-op-een de basis van het automatisch schrift je eigen maken;
 • Contact maken met je gids/overleden dierbare;
 • Oefeningen om te gaan afstemmen;
 • Oefeningen om het contact te versterken;
 • Meditaties voor een ontvankelijke mind;
 • Tools voor thuis en veel oefenen.

De enige vereisten zijn geduld, plezier en oefening. Let’s begin!

Geplande data

De basiscursus is een-op-een; je kunt zelf een moment kiezen in de agenda, tijdens het boeken. Soms wordt de basiscursus voor een groep aangeboden. Tijdens het bestellen van de cursus zie je onderstaande geplande data in de agenda staan, en de actuele beschikbaarheid:

Masterclass automatisch schrift

Verdieping

Ben jij er klaar voor om nog dieper te gaan in het schrijven en samenwerken met de spirituele wereld? Waar je in de basiscursus kennis maakte met het automatisch schrift, je leerde openstellen voor de energie van spirit aan de hand van een breed scala aan basistechnieken, gaan we in de masterclass de connectie met spirit intensiveren.

In 1 dagdeel van 4,5 uur gaan we zowel de connectie met ons inner self als die met spirit versterken. Het vraagt om los te laten op een diepere laag in jezelf en je helemaal over te geven aan het veld. Dit doen we samen met een groep gelijkgestemden die allemaal het schrijven hebben gevolgd en de behoefte voelen om niet alleen hun kennis te verbreden, maar juist hun kwaliteiten en de connectie met het veld willen verdiepen. 

De masterclass gaat dus verder dan intuïtie. Het gaat ook over overgave, groter denken en voelen en in touch komen met jouw talenten. Ook deze cursus sluit je af met een certificaat van deelname. Daarnaast krijg je toegang tot een ingesproken meditatie die jou helpt om een krachtigere connectie met spirit te krijgen.

Wat kun je verder verwachten?

 • In een groep van 4-8 personen de verdieping aangaan;
 • Zuiverder en dieper leren afstemmen op de energie van spirit;
 • Verdieping creëren in het schrijven en daarmee het ontvangen van boodschappen en inzichten;
 • Inzicht krijgen in mogelijke blokkades tijdens het schrijven;
 • Inzicht krijgen in jouw talenten; 
 • Gelijkstemden om mee te sparren en van te leren;
 • Contact maken met elkaar op zielsniveau;
 • Een ingesproken meditatie voor na de cursus;
 • Leren om dagelijks jezelf op een hogere trilling te houden.

Geplande data

Tijdens het bestellen van de cursus zie je onderstaande geplande data in de agenda staan, en de actuele beschikbaarheid:

Kun je aan de masterclass deelnemen zonder de basiscursus gevolgd te hebben?

Ja, dat kan. Bij een masterclass is ervaring met energiewerk wel van belang. Kun jij je herkennen in twee of meer van onderstaande punten, geef dit dan aan tijdens het bestelproces van de cursus. Mocht je hierover twijfelen, voel je vrij om contact met mij op te nemen.

 • Automatisch schrift ergens anders gevolgd;
 • Gewend zijn om te mediteren;
 • Ervaring hebben met energiewerk;
 • Ervaring hebben met intuïtieve ontwikkeling.