Image

Wat leuk dat je er bent!

Je kunt zeker jouw product of sessie boeken, maar het zal wat langer duren voordat je reactie krijgt op eventuele vragen/opmerkingen. Vanaf 13 maart ben ik weer aan het werk.

Akasha reading

De Akasha kronieken worden gezien als de levensbibliotheek van de ziel. Hier ligt alle energie en informatie opgeslagen van iedere ziel; alle gedachten, emoties en aardse ervaringen van welk moment dan ook.

Loop je met bepaalde vragen, wil je inzicht en heling op terugkerende patronen of bepaalde angsten, of wil je meer leren over jouw unieke kwaliteiten en hoe je die kunt inzetten?

Tijdens een Akasha reading stem ik mij af op het Akasha veld. In de sessie ga ik jouw kronieken lezen en neem ik je mee de diepte in van jouw zielsenergie.

We gaan aan de hand van jouw vragen op zoek naar inzicht en helderheid. De kronieken kunnen je goed ondersteunen in het helen en transformeren van stukken uit bijvoorbeeld jouw jeugd, voorouderlijn of zelfs andere levens. En met het zien en erkennen, ga je veranderingen aanbrengen in de energie, zodat thema’s, patronen of angsten in je leven gaan transformeren en helen. Je gaat jezelf losmaken van oude energie, pijnen en trauma’s.

Hierin neem ik je graag mee zodat jij deze diepgaande reis van binnenuit kunt gaan ervaren.

De opties

Akasha reading 90 minuten

Tijdens een Akasha reading stem ik mij af op het Akasha veld. In de sessie ga ik jouw kronieken lezen en neem ik je mee in de levensbibliotheek van jouw ziel. We gaan aan de hand van jouw vragen op zoek naar inzicht en helderheid zodat thema’s, patronen of angsten in je leven gaan transformeren en helen.

Tarief is 99 euro per sessie.

Bestel