Image

Aanbod

Reading

Heb je ergens een vraag over, ben je op zoek naar meer inzichten of houvast, of wil je contact met je gids of een overleden dierbare? Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie. In de energie zijn we allemaal met elkaar verbonden en die verbinding kan ik goed voelen. Ik geef niet alleen boodschappen door, maar geef ook aan wat voor jou nu van belang is.

Lees meer

Healing

Tijdens deze energetische behandeling stroomt er energie naar jouw energieveld en lichaam. Hiervoor wordt de methode Universal White Time Healing gebruikt. Naast rust, ontspanning en vermindering van stress, kunnen lichamelijke klachten afnemen of verdwijnen. Je energie gaat vrijer stromen en je voelt je lekkerder in je vel.

Lees meer

Gidsbrief

Wat hebben jouw gidsen je te vertellen, en ben je nieuwsgierig om op een laagdrempelige manier de spirituele wereld te ervaren?
Gidsen staan ons belangeloos en vanuit pure liefde bij tijdens onze reis hier op aarde. Ze staan niet boven ons, maar naast ons en kunnen vanuit ‘helicopterview’ mooie inzichten meegeven.

Lees meer

Coaching

Voor iedereen die wil werken aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
Naast ons fysieke lichaam, hebben we te maken met emoties, gedachten, energie en dat staat allemaal met elkaar in verbinding. Tijdens de coachingsessie bekijken en onderzoeken we de verbinding tussen deze lagen, zodat je nog meer kunt gaan vertrouwen op je eigen wijsheid en kracht.

Lees meer

Automatisch schrift

Wil jij leren schrijven met de spirituele wereld? Iedereen kan het leren. Het gaat over je openstellen, luisteren en leren verbinden met de energie. Ook jouw intuïtie en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost, zodat je hierop leert te vertrouwen. Ook op andere terreinen in je leven. Je leert in 1 dagdeel de basistechnieken waarop er nog een telefonische afspraak volgt. Ben je klaar voor boodschappen, nieuwe inzichten en plezier?

Lees meer

Lichtcirkel

Tijdens de lichtcirkel kom je samen met anderen om te mediteren. Het doel van deze krachtige meditatievorm is om je frequentie te verhogen en in je kracht te gaan staan. Daarnaast bouwen we gezamenlijk een krachtig energieveld op waarin we aan een thema werken, passend bij de groepsenergie. Met deze boost voor je energie ga je heerlijk thuis komen in jezelf en voelen wat jij wilt en nodig hebt in het leven.
Lees meer

Aanbod op maat

Wil je aanbod op maat? Dit is zeker mogelijk. Neem contact met mij op en we kijken wat fijn is voor jou.